Home

usbo19usbo01 usbo21 usbo23 usbo26 usbo30 usbo31Voor de Universiteit van Utrecht is een oud, 1874, laboratorium omgevormd tot het clubhuis van de moderne 21e eeuwse Utrecht University School of Governance, waar studenten constant wisselen van grootschalig gezamenlijk onderwijs naar klein groepsgericht / individuele studies. Meer open en veranderingsgerichte ruimtes waren gevraagd. We hebben daarbij gespeeld met het mengen van kleuren door het introduceren van gekleurd glazen (schuif)puien en met foto collages voorzien van teksten uit het Alice in Wonderland verhaal.

in samenwerking met: Workshop of Wonders

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s