Home

wandmeubel wow  copy 2wow meubel wow meubelwow wandmeubel achterDit was het eerste kantoor wat ik, samen met mijn compagnon Gerrit Vos, in 1995 opende. In een Utrechtse winkelstraat lieten we een fraai staaltje van gecombineerd interieur-, en meubelwerk zien. In het gerestaureerde historische, langgerekte pand ontwierp ik een lang multifunctioneel meubelstuk. Aan de etalage kant een expo podium tot aan een boekenkast en opslag ruimte achter in de ruimte. Het geheel was gemaakt in (gebogen) houten latten bekleed met edel-gefineerd multiplex.

in samenwerking met: Workshop of wonders

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s