Home

_MBF8318Voor het filmtheater in Hilversum  ontwierp ik de bar en een nieuwe ticket balie. De entree cq lobby is mede daarvoor verbouwd. Ten gevolge van meer online ticket verkoop was er minder ruimte nodig voor de balies. Ook was de druk op de bar groter geworden en een meer efficiente ,grotere bar was gewenst. De gebruikte materialen voegen zich naar de gebruikte materialen van de architectuur van de Architect: Moost architectuur_MBF8396 _MBF8410 _MBF8413 _MBF8375 _MBF8344 _MBF8350 _MBF8369

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s